Organisatie van focusgroepen

Oorspronkelijk was het de bedoeling om een bevraging uit te sturen en op die manier de noden van de active health sector in kaart te brengen. Na overleg met de stuurgroep werd er van dit idee afgestapt en hebben we gekozen om te werken met focusgroepen. Deze focusgroepen gaan door op woensdag 23 November in de Sport Innovatie Campus te Brugge. Er wordt gewerkt in 2 sessies:

  • Van 15u30 tot 17u30: focus op personal coaches, gezondheidscoaches,… die 1 op 1 of met kleine groepen werken
  • Van 18u tot 20u: focus op sportclubs

Het doel van deze focusgroepen is om verschillende use cases te detecteren die frequent voorkomen bij de doelgroep. Deze use cases worden dan uitgewerkt door de onderzoeksgroep om in het voorjaar van 2023 aangeboden te worden als interactieve workshop.

Heb je interesse om deel te nemen aan de focusgroep? Stuur een mailtje naar frederik.duchi@howest.be

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *