Try-out Workshop

We hebben een geslaagde workshop achter de rug met een sessie voor een testpubliek van docenten en studenten.

De workshop “Coach Planner” is opgemaakt voor personal trainers en heeft als doel om zelf een digitale tool te bouwen waarmee je workouts kan plannen. De coachee kan eigen workouts bekijken en feedback geven op de oefeningen die de coach voor die dag heeft ingepland.

Voor deze workshop werd gebruik gemaakt van 2 no-code platformen, Airtable en Softr. De ene dient om data op te slaan en te manipuleren, met de het andere bouwen we een interface en kunnen we de data visualiseren.

Een geslaagde testfase. We leerden dat we een aantal technieken grondiger dienen uit te leggen, bepaalde stappen kunnen we overslaan en vervangen door templates. De ontwikkeling van no-code platformen gaat snel en is dynamisch, we ontdekten nieuwe features die enkele weken voordien nog niet beschikbaar waren. Een wereld die nooit stilstaat dus.

Op basis van deze testcase besluiten we de workshop verder te verfijnen en alsook een vereenvoudigde versie te maken als instapversie. Zo kunnen we op korte termijn 2 workshops aanbieden voor personal trainers.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *